saskia

Over Saskia Andriessen

Ik ben al tientallen jaren werkzaam als sociaal wetenschappelijk onderzoeker/ adviseur op het gebied van arbeidsparticipatie. Ik ben sociaal, creatief, leergierig en maatschappelijk betrokken. Ik werk graag multidisciplinair en met mensen uit alle delen van de samenleving. Ik werk graag samen met bedrijven, instellingen en overheden, zowel groot als klein, zowel in acquisitie als uitvoering. Ik heb een goede kennis van de sociale kaart van Nederland. Ik heb taalgevoel, schrijf gemakkelijk voor allerlei gebruikers, ook op internet. Ik houd van analyseren, presenteren, lesgeven en begeleiden.

Ik heb veel ervaring op het gebied van sociale zekerheid, jonggehandicapten en werk, social retun bij aanbesteden, werkgeversbenadering, sociaal ondernemen.

[db_twitter_feed]